Sidebar Menu

Datum objave: 19. Rujan 2017

FOTO DANA: Nakon 2000 kilometara i 24 sata vožnje parkirao na nemogućem mjestu

Diana Ferić
Diana Ferić

Vozač automobila s registracijom iz daleke Litve zbunio je danas komunalne radare i djelatnike „Gradskog parkinga“ koji su pokušali odgonetnuti kako ga je uopće uspio parkirati svoje vozilo pored uprave Šibenskog kazališta na mjestu koje je pristup onemogućen metalnim stupićima.

Vozač je ispod vjetrobrana ostavio poruku sa „smajlićem“ i izvinjenjem, a naveo je i broj svog mobitela, međutim, pitanje je hoće li mu to pomoći.

U najmanju ruku zaradio je kaznu za parkiranje ne na nedozvoljenom mjestu nego na mjestu gdje se autom uopće ne bi moglo i smjelo doći. Prolaznici su komentirali ovu čudnu situaciju kroz prizmu šibenske filozofije: - U redu tu je gdje je, ali kako će odavde izaći?

Bilo je i onih, čak nemali broj, koji su smatrali da vozača uopće ne bi trebalo kažnjavati jer ako je potegao iz Litve, vozio 24 sata i prevalio 2000 kilometara da bi vidio Šibenik, smatrali su, zaslužio je da mu se oprosti.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam