Sidebar Menu

Datum objave: 05. Rujan 2017

Supruga prevarila supruga:Potpisali hiptekarni ugovor za kredit u njegovo ime

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je osumnjičila 29 – godišnjeg muškarca iz Šibenika za zlouporabu osobne isprave i krivotvorenja isprave i 33-godišnjakinju osumnjičena za zlouporabu osobne isprave i poticanje na krivotvorenje isprave. Razlog je to što se prilikom potpisivanja hipotekarnog ugovora za kredit koji je kod jedne bake sa sjedištem u Zagrebu uzela ta 33 – godišnjakinja osumnjičeni, na njezin poticaj, predstavio kao njezin suprug koristeći njegove osobe isprave i tako To se dogodilo 24. svibnja ove godine.

„Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 29-godišnjak prilikom solemnizacije ugovora o kreditu između banke sa sjedištem u Zagrebu i osumnjičene 33-godišnjakinje, osobnu ispravu izdanu na ime supruga osumnjičene 33-godišnjakinje prijevarno koristio u pravnom prometu i potpisao ugovor o hipotekarnom kreditu u njegovo ime, dok je osumnjičena 33-godišnjakinja osumnjičenom 29-godišnjaku, radi prijevare u pravnom prometu prepustila suprugovu osobnu ispravu, čime ga je poticala i na izvršenje kaznenog djela krivotvorenja isprave“, priopćila je PU šibensko – kninska.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.