Datum objave: 26. Kolovoz 2017

Večeras u Rogoznici proglašenje pobjednika u lovu na kapitalce i Željko Bebek

Diana Ferić
Diana Ferić

Vrhunac trodnevne ribolovno – turističke manifestacije „Tuna fever Rogoznica 2017“, koja je privikla veliku pozornost, javnosti i domaćeg svita, ali i turista, je večeras kada će se proglasiti pobjednici u lovu na velike ribe, a nakon toga nastupiti čuveni Željko Bebek. Uzbudljivo je bilo danas na natjecanju najmlađih ljubitelja ribolova ‘Little game fishing’ koje je oduvijek privlači djecu svih uzrasta pa je tako bilo i ove godine kada se put rogozničkog akvatorija uputio više od dvadesetero djece, a najuspješniji je bio 13 godišnji Dario Karabatić, druga je Lucija Medić, dok je treće mjesto osvojio Luka Karabatić.
.
Vođeni adrenalinom, ali i znatiželjom, maleni su slušali upute trenera, a zatim strpljivo čekali ulov. Nakon dva sata ribolova izvlačili su se špari, bugve, lumbraci, a najteži ulov od 723 grama imao je 13-godišnji Dario.

-Bilo je odlično, sretan sam, sad ćemo imati ručak…- zadovoljno će Dario. Lucija Medić je prvi put na ovakvom natjecanju, a strpljenje i mirna ruka donijeli su joj vrijedan ulov od čak 653 grama.

-Uživala sam i sama sam iznenađena ulovom jer nikad nisam bila na sličnom natjecanju, kazala nam je  vesela Lucija.
Najmlađi su tako pokazali kako veliki ljubitelji ribolova itekako imaju nasljednike, a svim malim natjecateljima će večeras pripasti i vrijedne nagrade.
 

Iz kategorije: Vijesti