Datum objave: 22. Kolovoz 2017

Klarin optužio ministra Marića da se političku obračunava s njim kroz kontrolu proračuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Klarin, načelnik općine Tisno koji je kritizirao i Zakon o porezu na nekretnine i općenito poreznu politiku hrvatske vlade i ministra Zdravka mamića optužio ga je javno da mu se zbog toga sveti i da je zatražio proračunski nadzor Ministarstva financija u Općini Tisno.

„Evo vidite kako se naš ministar financija Marić odnosi prema kritičarima svoje propale financijske politike i prema onima koji se usude na bilo koji način kritizirati njega osobno. Trebalo mu je manje od dva tjedna da nakon mojih najnovijih kritika na račun porezne reforme potpiše nalog i pošalje proračunski nadzor Ministarstva financija u Općinu Tisno.
Gospodine Mariću, ako mislite da ćete me s ovim zastrašiti ili smanjiti intenzitet mog prozivanja vaše promašene politike, onda se grdno varate. Ja se osobno veselim inspekciji Ministarstva financija i što se mene tiče možete ih slati svake godine da vidite kako jedna uspješna općina posluje i troši javni novac.
Proračunski nadzor uvijek je dobro došao, ali ga koristiti za političke obračune s ljudima koji vas kritiziraju, činjenično je vrlo loše. Drugi puta očekujem i Vas osobno da se pridružite Vašim inspektorima“, napisao je na svom Facebook profilu Klarin.

Ivan Klarin je, kao što je poznato, nakon što je odgđena provedna zakona o porezu na nekretnine tužio Ministarstvo da Općini Tisno nadoknadi troškove koje je imala za pripremu provedbe tog zakona.
 

Iz kategorije: Vijesti