Sidebar Menu

Datum objave: 05. Kolovoz 2017

Na Dan domovinske zahvalnosti na Žirju predstavljen projekt Spomen područja Domovinskog rata

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući programu koji su organizirali Udruga Ruža Hrvatska i Klaster specijalnih oblika turizma Agema Žirjani i njihovi gosti proslavili su danas na svom otoku Dan domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u pomalo vojničkom stilu – uz izložbu vojne opreme i municije, predavanje o Oluji koje je održao brigadir u miru Vladimir Šuperina i izložbu ratnih fotografija šibenskih reportera, a održana je i likovna radionica za najmlađe.
„Dani otvorenih vrata zamišljeni su kao dodatna vrijednost pozivu pučanstvu koje bi željelo provesti vikend s obitelji izvan grada, uživajući u šetnji otokom, kupanju ne nekoj od plaža otoka i spojiti ugodno s korisnim - tj. upoznati se s projektom spomen područja i već registrirane zbirke "Ruže hrvatske Žirje" posjetom privremenoj galeriji“, kaže Marina Rukavina, predsjednica Klastera posebnih oblika turizma Agema koji na Žiriju planira razvijati upravo vojni turizam. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam