Sidebar Menu

Datum objave: 02. Kolovoz 2017

Izrađuje se program uređenja trga na Vanjskom,pogledajte kako je izgledao nekad

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik je s tvrtkom ASK atelier d.o.o. iz Zagreba sklopio Ugovor o izradi „Programa za provođenje urbanističko-arhitektonskog natječaja za gradski projekt Vanjski“,a treba bi im biti „isporučen“ do kraja sljedećeg tjedna. Tada će biti poznato kako bi trg trebao izgledati odnosno što se njegovim uređenjem želi dobiti. Izrađivač, kako doznajemo, skuplja fotodokumentaciju o tomu kako je taj prostor nekada izgledao.
Nakon dobivanja navedenog Programa, Grad Šibenik će izabrati Provoditelja natječaja, te u dogovoru i suradnji s Provoditeljem imenovati ostale sudionike natječaja. Izrađivač Programa raspituje o urbanoj povijesti lokacije jer je Program tj. Natječajni elaborat- stručni rad koji se sastoji od tekstualnih i grafičkih dijelova koji u sebi sadrži uvjeta natječaja i natječajni zadatak a koji za krajnji cilj ima pronalaženje najboljih rješenja za predmetnu lokaciju“, priopćili su nam iz Ureda šibenskog gradonačelnika.

 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam