Datum objave: 08. Srpanj 2017

Ministarska krema i predsjednik Jandroković na otvorenju hotela Olympija Sky u Vodicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Uz vatromet i brojne uzvanike, među kojima su bili i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministri Gari Cappelli, Zdravko Marić, Oleg Butković i Gabrijela Žalac te bivši ministri Ivan Šuker, Dario Nakić i Rajko Ostojić sinoć je u Vodicama otvoren "Olympia sky", luksuzni turistički kompleks sa 300 ležajeva vrijedan 172 milijuna kuna ,a koji svojim izgledom podsjeća na veliku kruze, a neki mu tepaju i da je kao svemirski brod. Posebno atraktivan je potpuno ostakljeni restoran na 10. katu odakle se, kao na dlanu, vidi cijeli šibenski akvatorij, od Primoštena do Murtera pa i dalje.

 

„Ovaj novi hotelski sadržaj treba svima biti na ponos. Ujedno, ovo je pokazatelj da Država vodi brigu o velikim investicijama duž Jadrana. Olympia Sky sjajno je zdanje koje će zasigurno bilježiti odličnu popunjenost kapacitete tijekom cijele godine“, kazao je na otvorenju ministar financija Zdravko Marić.

 

To hotelsko zdanje koje dominira panoramom Vodica, projektirala je zagrebačka tvrtka "Vulin i Ileković", nastavivši rad koji je davno započeo poznati šibenski arhitekt Ante Vulin. Vlasnika je Josip Stojanović Jollya, a hotel je izgrađen i kreditom kreditom Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR). Namijenjen je gostima „dubljeg“ džepa za koje, posebno na ovim prostorima baš i nema takvog luksuznog smještaja, a namjera im je razvijati kongresni turizam.

FOTO:Info Vodice i Mirsad Mešimović
 

Iz kategorije: Vijesti