Datum objave: 26. Lipanj 2017

Navijamo za našeg Darija pred večerašnje proglašenje najboljeg igrača NBA lige

Diana Ferić
Diana Ferić

Večeras će na spektakularnoj ceremoniji na njujorškom Manhattanu biti proglašeni najbolji košarkaši američke profesionalne NBA lige u svim kategorijama.

Dodjela NBA priznanja i titula jedan je od najvećih svjetskih događaja kojeg će pratiti stotine milijuna ljubitelja košarke širom svijeta. Među njima će biti i svi Šibenčani kojima je stalo do Šibenika jer je jedan od kandidata za osvajanje titule „Rookie 2017. godine“, naš Dario Šarić. Dario je veliki favorit za titulu najboljeg novog igrača američke NBA lige, a da ju je svojom igrom zaslužio potvrdio je čak i jedan od najvećih NBA košarkaša svih vremena, legendarni Shaquille O`Neal
Za titulu „Rookie 2017.“ godine osima Darija Šarića igrača „Philadelphia Sixersa“nominirani su još i njegov klupski kolega Joel Embiid i Malcolm Brogdon igrač „Milwaukee Bucksa“.

Dario u utrku za titulu najboljeg novaka NBA lige ulazi s impresivnim rezultatima. Imao je učinak od prosječno 12,8 poena po utakmici i prosječno 6 i 2 asistencije skok po utakmici, a ubacio je čak 106 trica i bio dva puta Rookie of the Month.

 

Iz kategorije: Vijesti