Sidebar Menu

Datum objave: 07. Lipanj 2017

FOTO Dovršava se luskuzni hotel Olimpya Sky koji je i vizualno dominantna točka u Vodicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Luksuzni hotel koji će biti u standardu pet zvjezdica Olympia Sky, koji dominira vizurom Vodice bit će otvoren do kraja lipnja. Ima 130 soba i 18 vrhunski uređenih i opremljenih apartmana, a investitor je Josip Stojanović. Projekt je vrijedan više od 170 milijuna kuna.

Izgrađen je s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Na 9. katu nalazi se grijani natkriveni bazen, na 8. teretana i saune, a novu dimenziju donosi potpuno ostakljeni Sky restorana na 10. katu iz kojeg pogled puca do Šibenika, Kornata i Murtera. Ima i nekoliko kongresnih dvorana s najsuvremenijom tehničkom opremom tako da će omogućiti razvoj kongresnog turizma visoke razine .

Nakon što bude bude završen novi objekt, kompleks Olympia imat će ukupno oko 800 ležajeva, što je u hotelijerstvu optimalan broj.

Idejno rješenje izgleda hotela napravio je još arhitekt Ante Vulin, koji je autor i postojeća dva hotela a nakon njegove smrti, projekt je dovršen u studiju Vulin i Iveković
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.