Datum objave: 05. Lipanj 2017

Zbog poraza SDP -a u Šibeniku i Županiji Vidović i Klarin zaratili na Facebooku

Diana Ferić
Diana Ferić

Poraz SDP –a u Šibensko – kninskoj Županiji i Šibeniku  izazvao je sukobe među vodećim ljudima te stranke u Županiji – Ivanom Klarinom i Frankom Vidovićem koji jedna drugog ne štede na Facebooku.

 

Najprije je Klarin jutros na Facebooku objavio kako je on jedini kandidat SDP –a koji je pobijedio na izborima u Dalmaciji, a predsjednik stranke Bernardić mu nije ni čestitao. Potom je to ponovio u izjavi za ŠibenikIn.
Klarin, koji je uoči izborne šutnje prije drugog kruga izbora pozvao birače da glasaju za Franka Vidovića jer je neusporedivo bolji i iskreniji kandidat od župana Gorana Pauka , ali je jutros kao da pozdravlja njegovu odluku da se više ne kandidira za čelne funkcije u šibenskom i županijskom HDZ-u. Njega, kao i Bernardića, smatra krivcem za izborni neuspjeh.

U Šibeniku SDP nikada u povijesti nije imao lošiju kampanju, a jednako loši u i rezultati jer se ta stranka svela na šačicu vijećnika u šibenskom gradskom vijeću i Županijskoj skupštini. redovima te stranke, kaže Klarin.

 

Nije trebalo dugo čekati na Vidovićev odgovor. Na Facebooku je za Klarina napisao: „Pobjegao je jednom, pobjeći će opet!- poručio je Vidović načelniku Tisnog Klarinu, a na pitanje novinara da dodatno pojasni svoj istup na društvenim mrežama, samo je kratko proučio da je na Facebooku bio i više nego jasan i da nema svojoj poruci išta dodati“:

 

Poznato je da Klarin i Vidović ni prije nisu bili u dobrim odnosima. Vidović je od početka podržao izbor Bernardića za predsjednika SDP –a, a Klarin je bio protiv toga.

Iz kategorije: Vijesti