Sidebar Menu

Datum objave: 27. Svi 2017

ŠIBENSKI TRUBADURI:Spontani glazbeni spektakli ispred bistroa „SHE"“

Diana Ferić
Diana Ferić

Drugi dan snimanja dokumentarnog filma o šibenskim trubadurima pretvorio se u spontani glazbeni spektakl ispred bistroa „Shee“.

Tijekom jučerašnjeg dana nastavljeno je snimanje glazbeno – dokumentarnog filma o fenomenu šibenskih trubadura. Ekipa HTV-a snimala je u Vodicama, kanalu sv. Ante i u Šibeniku. U Vodicama su snimljeni najvažniji kadrovi s vodičkim trubadurom Igorom Lokasom kojemu su se pridružili trbuadur Boris Erceg i gitarist Nino Nimac. U kanalu sv. Ante ekipa HTV-a snimila je dvije pjesme poznatog šibenskog planinara, speleologa i HGSS-ovca Jose Gracina čije su ih, mnogima nepoznate, pjesme oduševile. Snimanje je nastavljeno sinoć ispred bistroa „Shee“ gdje su snimljene pjesme trubadura Mate Skračića koje je izveo MS Adapativa Quartet. Snimanje scena o šibenskim trubadurima ispred kafea „Shee“ pretvorilo se u spontani glazbeni spektakl u kojem su uživali brojni turisti.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.