Datum objave: 27. Ožujak 2017

Šibenik zadržao epitet grada s najvećim brojem prometnih nesreća u županiji

Šibenik News
Šibenik News

Šibenik ponovno prednjači kad su u pitanju prometne nesreće. U razdoblju od 20. do 26. ožujka na području Šibensko – kninske županije dogodilo se ukupno 18 prometnih nesreća. Od tog broja 12 prometnih zabilježeno je na području Krešimirovog grada u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene, jedna osoba prošla je s lakšim ozljedama.

 

U deset nesreća na cestama na području Šibenika zabilježena je materijalna šteta.


Na području Knina dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna s nastalom materijalnom štetom.

 

Nakon Šibenika i Knina, Drniš bilježi dvije prometne u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, tri lakše, dok je u jednoj prometnoj nesreći došlo do materijalne štete.

 

Sve prometne nesreće prema statistici Policijske uprave šibensko – kninske događale su se tijekom radnih dana i to petak (osam), ponedjeljak i četvrtak (četiri) te srijeda (dvije prometne).

 

- U promatranom vremenu je protiv počinitelja prometnih prekršaja ukupno poduzeto 210 mjera, od kojih je za istaknuti nepropisnu brzinu (104), sigurnosni pojas (37), nepropisno uključivanje i isključivanje (15), upravljanje neregistriranim vozilom ili vozilom kojem je istekla valjanost prometne dozvole (12), upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola (8), i tako dalje, a ujedno je iz prometa isključeno 12 vozača i 7 vozila – izvještava PU šibensko – kninska.

Iz kategorije: Vijesti