Datum objave: 27. Ožujak 2017

Kralo se i provaljivalo proteklih dana naveliko na području županije

Šibenik News
Šibenik News

Između 24. i 27. ožujak na području Šibensko - kninske županije zabilježene su dvije teške krađe, četiri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.


Kako je izvijestila Policijska uprava šibensko – kninska u noćnim satima 24. ožujka u Unešiću nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt 40-godišnjaka i otuđio tehničku robu i novac.

Pod okriljem noći provaljivalo se i kralo sa 14./15. ožujka u Pirovcu gdje je nepoznati počinitelj provalio u brod 29-godišnjaka i otuđio ribarsku opremu vrijednu nekoliko tisuća kuna,


Dana 24. ožujka, a u jutarnjim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj ukrao je motocikl u vlasništvu 32-godišnjaka, dok je godinu dana starijem muškarcu ukrao moped. Oba vozila vrijedna su po nekoliko tisuća kuna.

 

U noći 24./25. ožujka u Kninu nepoznati počinitelj ukrao je bicikl vrijedan par tisuća kuna u vlasništvu 35-godišnjaka.

Dok je u Vodicama dana 25. ožujka, tijekom popodneva, 51-godišnjak ostao bez osobne isprave i novca.

 

U  noći 25./26. ožujka u Rogoznici nepoznati počinitelj je na bazenima za uzgoj ribe splitske tvrtke oštetio mreže. Nastala šteta će se naknadno utvrditi.

 

- Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta – obavještavaju iz PU šibensko – kninske.

Iz kategorije: Vijesti