Sidebar Menu

Datum objave: 25. Ožujak 2017

Tisuću narcisa za potporu ženama oboljelim od karcinoma dojke i ranu prevenciju te bolesti

Diana Ferić
Diana Ferić

Predstavnici Lige za borbu protiv raka Šibenik, članice HDZ –ove županijske organizacije Katarina zrinska i čelni ljudi županijskog HDZ –a prodavali su jutros na trgu ispred šibenskog kazališta 1 000 koje je donirala upravo županijska zajednica Katarina Zrinske za rad Lige za borbu protiv raka. Danas se u cijeloj Hrvatskoj obilježava Dan narcisa koji se obilježava u subotu, 25. ožujka kako bi osvijestili žene o tomu koliko je bitno rano otkrivanje raka dojke i izrazili podršku ženama koje su oboljele od te teške bolesti.

 

- Ovom prigodom donirat će se Ligi borbe protiv raka dojke tisuću narcisa čijom će se prodajom prikupiti sredstva za različite aktivnosti Lige vezane uz jačanje svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka te psihosocijalni oporavak oboljelih. Članicama Lige za borbu protiv raka dojke i ŽO HDZ-a Zajednici žena „Katarina Zrinska“ Šibensko-kninske županije u podjeli narcisa građanima pridružit će i osobe iz šibenskog javnog i političkog života koje podržavaju ovu hvalevrijednu akciju - poručila je Anita Aužina, predsjednica Zajednice žena u županiji.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.