Sidebar Menu

Datum objave: 24. Ožujak 2017

Kupite cvijeće u Dalmareu i pridonesite borbi protiv raka dojke

Diana Ferić
Diana Ferić

Dobrotvorna prodaja cvijeća bit će organizirana u subotu, 25.ožujka., od 10 sati na glavnom trgu shopping centra Dalmare u suradnji s Ligom protiv raka. Prikupljeni novac bit će doniran za kupnju linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju


Koliko ste puta u životu čuli da je netko nježan poput cvijeta? Osim što su nježni, narcisi su simboli nade i buđenja te zaštitni znak borbe protiv raka dojke. A to je borba koja ne staje!

I ove se godine., već tradicionalno, shopping centar Dalmare priključiti obilježavanju Dana narcisa. Riječ je o humanitarnoj akciji koja se odvija diljem Hrvatske s ciljem prikupljanja sredstava namijenjenih prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.

Prodaja počinje u 10 sati na glavnom trgu shopping centra Dalmare. Sav prihod od prodaje cvjetova namijenjen je kupnji linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju (jednokratno zračenje).

Pridružite se, kupite cvjetove i pridonesite ovoj humanitarnoj akciji te pomozite pri kupnji linearnog akceleratora
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam