Sidebar Menu

Datum objave: 28. Veljača 2017

Akcije darivanja krvi u ožujku održat će se diljem županije

Šibenik News
Šibenik News

Pred nama je ožujak tijekom kojeg će svi dobrovoljni darivatelji krvi s područja Šibensko - kninske županije krv moći dati na nekoliko mjesta u županiji. Plemenita akcija darivanja krvi koja spašava živote održat će se u Šibeniku, Vodicama i Murteru.


Prva akcija darivanja krvi bit će u ponedjeljak, 6. ožujka, u prostorijama Gradskog društva Crveni križ u Šibeniku, a krv će se moći dati od 9 do 14 sati.

 

DDK otoka Murtera organizira drugu akciju koja će se održati dan kasnije, u utorak, 7. ožujka, u sportskoj dvorani Osnovne škole Murterski škoji. Darivanju krvi može se pristupiti od 9 do 11.30 sati.

 

Gradsko društvo Crvenog Križa Vodice i Klub dobrovoljnih darivatelja krvi u mjesecu ožujku organizira treću akciju darivanja krvi u ovoj godini.

 

-  Pozivamo sve darivatelje i one koji to žele postati da se odazovu na akciju darivanja krvi koja će se održati u Vodicama 8. ožujka s početkom u 9 sati u prostorijama Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi Vodice - obaviještavaju iz Vodica.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam