Datum objave: 04. Veljača 2017

Povratak otpisane: Josipa Rimac ponovno cilja na mjesto gradonačelnice Knina

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Iako su je odlaskom Tomislava Karamarka, a dolaskom Andreja Plenkovića na čelo Hrvatske demokratske zajednice mnogi otpisali, Josipa Rimac vraća se na političku scenu u velikom stilu. Rimac izlazi na lokalne izbore u svibnju, a Gradski odbor HDZ-a Knin istaknuo ju je kao svoju kandidatkinju za mjesto gradonačelnice Zvonimirovog grada. 

 

Tu je vijest podijelila na društvenoj mreži Facebooku, istaknuviši da joj je velika čast dobiti povjerenje ljudi koji vode kninski HDZ.

 

- Odluka je to koja me obvezuje. Obvezuje me da svu svoju energiju, znanja i vještine zajedno s vama uložim u prosperitet našeg grada. Nikada se nisam bojala izazova bilo da je riječ o izborima 2005. godine, bilo ovima 2017. godina. Nisam se bojala niti kritika, konstruktivne kritike bile su mi i bit će mi korektiv u donošenju odluka. Samo kontinuitet vodi ka prosperitetu. Samo konzistentnost vodi ka rezultatu - napisala je Rimac, dodajući:

 

- Dragi prijatelji, bila sam, jesam, bit ću vaš glas za bolji Knin, za ljepši Knin, za Knin pun života, za grad za koji živim od svoje mladosti. Zato ŽIVIMO KNIN - poručila je nekadašnja gradonačelnica. 

Iz kategorije: Vijesti