Sidebar Menu

Datum objave: 13. Siječanj 2017

Površina uz glavnu gradsku prometnicu na Vidicima pretvorena u deponij

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Površinu između zgrade koja odjeljuje Ulicu branitelja Domovinskog rata od glavne gradske prometnice, odnosno Ulice Stjepana Radića na Vidicima u Šibeniku stanari i/ili usputni prolaznici tretiraju kao mjesto odlaganja otpada. Na to je upozorio građanin priloživši fotografije stanja površine koju bismo, da je brige i reda, mogli nazivati zelenom površinom ugodne oku.

 

- Stvorio se pravi deponij zbog nesavjesnog(ih) stanara koji bacaju svoje vreće s otpadom s balkona. Kako to izgleda možete vidjeti na priloženim slikama, a kako su iste stare 10-ak dana stanje je danas još i gore. Hrpa smeća i nesnosan smrad širi se stanarima ispod balkona, a o opasnosti od štetoćina i bolesti ne treba ni govoriti - piše nam zabrinuti građanin koji apelira na nadležne ustanove i njihove djelatnike da riješe ovaj problem nedaleko Njegoševog trga.

 

 

Otpad koji se nalazi na zemljanoj površini između stambene zgrade i prometnice puni se otpadom uglavnom pod okriljem noći. 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam