Datum objave: 11. Siječanj 2017

Studenti i dalje bez toplih obroka, Uprava SC -a traži rješenje

Diana Ferić
Diana Ferić

Uprava Studentskog centra u Šibeniku, kako nam je danas kazala ravnateljica Nela Slavica, poduzima sve što može da se u studentskoj menzi, unatoč tomu što nemaju vodu zbog zamrznutih cijevi normalizira rad i da studenti dobiju kuhane obroke. „Radimo na tomu nonstop, ali za sada nema primjenjivog rješenja. Pokušavamo s Vodovodom dogovoriti da se probaju premostiti zamrznute cijevi za vodu, a ako to ne uspije onda ćemo dovesti cisternu s vodom. No ni to nije jednostavno jer kvalitetu te vode mora najprije ispitati Zavod za javno zdravstvo“, kazala nam je. Gradski vijećnik Pater Baranović optužio ih je, pak, da su nesposobni to riješiti.

 

Studentska menza proradila je tek početkom ovog tjedna nakon blagdanske stanke, a za to vrijeme se voda zaledila u cijevima i nemoguće ju je odlediti, kako su nam kazali zaposlenici u menzi.
Menza je oblijepljena obavijestima studentima o tomu da , zbog zamrznutih, cijevi mogu dobiti samo suhu hranu – sendviče. burek, hamburger te voće i kompote. Studenti su zbog takve situacije koja traje već treći dan nervozni i nezadovoljni.

Iz kategorije: Vijesti