Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2016

FOTO: Gradska čistoća proslavila više od pola stoljeća postojanja

Šibenik News
Šibenik News

Gradsko poduzeće Gradska čistoća d.o.o. proslavila je dugih 60 godina postojanja i djelovanja s ciljem što ljepšeg i čišćeg Krešimirovog grada. 

 

Direktor tvrtke, Novica Ljubičić na prigodnom slavlju u subotu, 10. prosinca, počastio je svoje djelatnike posebno one koji su tri desetljeća pa i više proveli kao djelatnici Gradske čistoće. 

 

Najdugovječniji zaposlenik tvrtke svakako je Zoran Kronja koji je dobio priznanje za duge 43 godine vjernosti Čistoći. Njegovih troje kolega dobilo je priznanje za 40 godina provedenih u tvrti, a još desetak za duga tri desetljeća provedenih u redovima Gradske čistoće.

 

Prvi čovjek Čistoće, Novica Ljubičić tom je prigodnom odao priznanje onim djelatnicima koji neovisno o vremenskim uvjetima brinu da su šibenske ulice uvijek čiste, a najavio je i skorašnju selidbu prostorija tvrtke na Pode.  U proslavi 60. godina postojanja, Gradskoj čistoći pridružio se i gradonačelnik Šibenika, Željko Burić koji je stao iza riječi direktora Ljubičića kada se radi o preseljenju Čistoće na Pode. 

 

 

Foto: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam