Datum objave: 20. Listopad 2016

Franko Vidović iz Sabora o novoj Vladi: Kako god, sretno nam bilo!

Šibenik News
Šibenik News

Vlada prvog čovjeka HDZ-a i novog premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića preuzela je vlast nakon što je izbor novih/starih ministara potvrdio i Hrvatski sabor u kojem sjede i zastupnici iz Šibensko - kninske županije. 

 

O novoj Vladi, četrnaestoj po redu, njenim članovima te o planu i programu rada za naredne četiri godine koje su izložili sinoć u Saboru, komentirao je SDP-ov zastupnik, predsjednik šibenskog GO SDP-a, Franko Vidović.

 

 

Vidović je putem društvene mreže izrazio nadu da će novoformirana Vlada biti bolja od prethodne koju je nazvao eksperimentalnom, te da se nada da će raditi u interesu svih građana. Nije ju izabrao, ali želi joj uspješan rad.

 

- Ovo što smo danas čuli od premijera Andreja Plenkovića, kao i prijedlog ministara djeluje puno razumnije od onoga što smo gledali i slušali u siječnju ove godine od HDZ-a i MOST-a. Iz uopćenog programa Vlade koji se našao pred zastupnicima se ne da zaključiti puno i nadam se da će pokazati konkretnije lice kad krenu prijedlozi zakona - poručio je Vidović, dodajući:

 

- Sve u svemu, nisam oduševljen ali vrijeme će pokazati jesam li ja (neopravdani) skeptik ili sam u pravu! Kako god, sretno nam bilo - zaključuje.

 

 

Još ranije, uspješan rad saborskim zastupnicima poručio je Vidovićev stranački kolega i predsjednik ŽO SDP-a, Ivan Klarin koji je putem društvene mreže poslao poruku sabornicima.

 

FOTO: Ivan Klarin i stranačke kolege u Saboru (Izvor: Facebook)

 

- Započelo je zasjedanja devetog saziva Hrvatskog sabora. Mi mladi gradonačelnici iz redova SDP-a želimo mu uspješan rad - napisao je Klarin uz pripadajuću fotografiju snimljenu u saborskoj klupi.

 

 

Naslovna fotografija: Franko Vidović, Facebook 

Iz kategorije: Vijesti