Sidebar Menu

Datum objave: 03. Lipanj 2016

FOTO: Sad već bivši biskup Ivas dobio kaznu za parkiranje ispred biskupskog ordinarijata

Šibenik News
Šibenik News

Šibenskog biskupa msg. Antu Ivasa, odnosno biskupski ordinarijat, komunalno redarstvo Grada Šibenika kaznilo je sa 300,00 kuna zato što je parkirao službeni biskupijski automobil ispred zgrade biskupskog ordinarijara.

 

Zvuči nevjerojatno, ali istinito, biskup Ivas dobio je kaznu zbog prometnog prekršaja parkiranja vozila ispred vlastite zgrade samo nekoliko sati prije nego što je imenovan novi šibenski biskup.


Kazna zbog parkiranja biskupijskog službenog automobila ispred ordinarijata, čak i ako je nekim slučajem opravdana, ipak je tužna zgoda jer svi u Šibeniku znaju gdje je ordinarijat, a poznaju i biskupov službeni automobil. Uzmu li se u obzir dužnog štovanja vrijedne godine biskupa Ivasa kao i to da se teško kreće, vjerujemo da bi ovu tužnu kaznu rado platio svaki Šibenčanin umjesto našeg, danas od 12 sati već bivšeg, biskupa i biskupije...  

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.