Sidebar Menu

Datum objave: 24. Svi 2016

Zabijelio se Šibenik, drniški kraj zasad bez prijavljene štete od nevremena

Šibenik News
Šibenik News

Rani jutarnji sati u Šibeniku bili su u znaku grmljavine i krupe koja se u zoru 'prosula' po gradu, a o čemu svjedoče fotografije snimljene po povijesnoj jezgri. U 9 sati u Šibeniku je izmjereno svega 13 Celzijevih stupnjeva, samo dva stupnja manje broji Knin u zaleđu Šibensko - kninske županije. 

 

Nevrijeme koje je počelo u noći s ponedjeljka na utorak, kako doznajemo iz drniške podružnice Županijske poljoprivredne savjetodavne službe, za drniški kraj nije imalo negativne učinke te kako nam kaže Katica Mazalin, dosad im nije stigla nijedna prijava o eventualnoj nastaloj šteti. 

 

Štete nije bilo ni u Šibeniku, a krupa je nakratko zaposjela sjedalice na štekatima ugostiteljskih objekata, rubne djelove ulica.... 

 

Ipak, ružno vrijeme s početka dana ne bi se trebalo nastaviti i dalje kroz dan, a temperatura zraka trebala bi, prema Državnom hidrometeorološkom zavodu biti, da tako kažemo, ugodna. 

 

-  Najviša dnevna temperaturauglavnom između 17 i 22 °C, u gorskim krajevima ponegdje i malo niža - poručuju iz DHMZ-a.
 

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam