Sidebar Menu

Datum objave: 08. Svi 2016

FOTO: Uskoro u Šibeniku, humanitarni (moto) konvoj stigao u Hrvatsku

Šibenik News
Šibenik News

Biker Euro Tur 2016. Charity Transport, humanitarni konvoj od 17 kamiona i sa 31 volonterom krenuo je iz njemačkog Bremena, a jutros je ušao u Hrvatsku.

 

Riječ je o humanitarnoj pomoći za Šibenik i Orašje (BiH) koja se, uglavnom, sastoji od bolničkog inventara poput medicinske opreme, namještaja, zatim materijala za učenje u školi, hodalice i bolnički kreveti za staračke domove, odjeća, igračke i niz drugih dječjih potrepština.

 

U Šibeniku će ih dočekati domaćin, moto klub Galebi koji ovom prilikom obilježava i deset godina postojanja.

 

Donacija će biti uručen u ponedjeljak OB Šibenik, Centru na Šubićevcu te staračkom domu, a pomoć se prikupljala nekoliko mjeseci diljem Njemačke uz pomoć članova Biker Brummi Hilfe e.V..

 

Troškovi prijevoza konvoja financira se iz donacija, a humanitarni projekt odvija se pod pokroviteljstvom Europskog parlamenta i Michaela Branda, predsjednika Odbora za ljudska prava i humanitarnu pomoć u njemačkom Bundestagu.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam