Datum objave: 11. Travanj 2016

Zlarinjani u nevjerici: opraštaju se od prijatelja i velikog čovjeka Vladimira Bunete

Šibenik News
Šibenik News

Obitelj i prijatelji, cijeli otok Zlarin danas se oprašta od svog muža, oca, djeca, brata i prijatelja - Vladimira Bunete.

 

Tužan dan za otok čiji mještani još uvijek ne vjeruju da su ostali bez pokretača i dobrog duha otoka kojeg su pronašli u predsjedniku Mjesnog odbora, prerano preminulom Vladimiru Buneti. 

 

U 56. godini, tiho, iznenada preminuo je, reći će svatko tko ga je poznavao makar na trenutak, veliki čovjek i prijatelj. Zlarin danas žali, oprašta se, ali ne zaboravlja. Ljudi poput Bunete, čovjek koji se iz prvih redova borio za boljitak svog otoka žive vječno.

 

- Ti ćeš uvijek dok je i poslejdnjeg od nas ostati s nama, a tvoji dragi potomci pronosit će priču o velikom čoviku, ćaći i didu Dadi - kazao je Bunetni prijatelj, šibenski kazališni djelatnik, Željko Koloper, koji se predivnim riječima oprostio od čovjeka s kojim ga veže prijateljstvo dugo gotovo pola stoljeća: 

 

- Prijatelju plemeniti, dobroćudni, svestrani, brižni, obiteljski, empatični, šarmantni, optimistični, nesebični, energični, radoholičarski, humani, poslovni, odgovorni,... mogu nabrajati u nedogled jer sve ljudsko si imao u sebi.

 

Posljednji ispraćaj Vladimir Bunete je danas u 17 sati na rodnom mu otoku Zlarinu. 

 

Iz kategorije: Vijesti