Datum objave: 26. Siječanj 2016

Dosadašnji v.d. ravnatelj Ekonomske škole Igor Friedrich želi petogodišnji mandat

Šibenik News
Šibenik News

Ekonomska škola u Šibeniku raspisala je natječja za ravnatelja ili ravnateljicu na razdoblje od pet godina, a uvjeti natječaja mogu se provjeriti na internetskoj stranici škole

 

Dosadašnji vršitelj dužnosti ravnatelja, diplomirani teolog Igor Friedrich, kako nam je kazao, namjerava se prijaviti na natječaj te tako zadržati ravnateljsku fotelju koju je svojedobno naslijedio od Diane Vodanović.

 

Podsjetimo, prije točno godinu dana, funkcija ravnatelja šibenske srednje škole punila je novinske stupce lokalnih medija, a izazvala je i pažnju Prosvjetne inspekcije. Ipak, odmjeravanje snaga između Vodanović i Friedrich prevagnulo je na stranu vjeroučitelja koji otad obnaša funkciju v.d. ravnatelja.

 

Potrebne papire, kaže, još nije predao, ali svakako se planira javiti na natječaj, a protekloj godini koju je proveo kao prvi čovjek Ekonomske škole dao bi prolaznu ocjenu. 

 

 

- Mislim da je ovo razdoblje obilježila sloga između mene i nastavnika, naša zajednička suradnja. Vjerujem da imam podršku nekih kolega. Naravno, nisam nikog izravno pitao, ali znam da imam - kazao nam je Friedrich, dodajući da među njima sigurno ima i onih koji će se, baš poput njega, javiti na natječaj za ravnatelja/icu. 

Iz kategorije: Vijesti