Datum objave: 14. Siječanj 2016

Šibenski sportaši se u Gradsoj vijećnici informirali o korištenju potpora iz programa Erasmus+:Sport

Šibenik News
Šibenik News

 

Grad Šibenik u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom danas je u prostorima Gradske vijećnice organizirao info dan o programu Erasmus+:Sport.

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer i Miroslav Petrović , savjetnik za razvoj u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj pozdravili su sve prisutne i poželjeli puno uspjeha u apliciranju, kao i u realizaciji vlastitih ciljeva.

„ Nadam se da će vam informacije koje ćete danas čuti biti korisne te da ćete svoje ideje pretvoriti u uspješne projekte. Svaka inicijativa pojedinca, organizacije ili udruge je hvale vrijedna i pomaže nam da jačamo ponudu sportskih aktivnosti, koje jamče zdraviji i kvalitetniji pristup životu.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.

Cilj info dana bila je predstaviti mogućnosti korištenja potpora u okviru programa Erasmus+:Sport svim zainteresiranim dionicima i potencijalnim korisnicima programa u Republici Hrvatskoj kao što su npr. predstavnici neprofitnih sportskih udruga, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne javne ustanove koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojne agencije i lokalne akcijske grupe.
 

Iz kategorije: Vijesti