Sidebar Menu

Datum objave: 14. Prosinac 2015

Najmlađi polaznici gradskih vrtića jutros su ukrašavali Adventsko selo u Đardinu

Šibenik News
Šibenik News

 

Igralački, MDF-ovski duh djece Šibenika nikad ne spava, tako su se maleni polaznici Gradskih vrtića Šibenik i Vrtića Smilje s odgojiteljicama priključili ukrašavanju perivoja Roberta Visianija, mjestu odvijanja Adventskog sajma. Danas je u 10 sati s ukrašavanjem započeo vrtić Jutro i to simbolično, na prvom dijelu perivoja - Tvrđavici, mjestu ovogodišnjih popularnih programa za najmlađe.

Četrdesetak malih ruku Jutra je, uz pomoć pokojeg roditelja, izradilo zavidne količine ukrasa i stvorilo pravu malu bajku. - Vođeni idejom o razvijanju kreativnosti i aktivnom sudjelovanju u životu zajednice, nastavljamo uspješnu prošlogodišnju suradnju kada su Gradski vrtići također podržali božićnu priču u parku i u njoj sudjelovali. – rekla je ravnateljica Gradskih vrtića, Maja Gulin.

Već sutra s ukrašavanjem nastavljaju vrtići Pčelica, Ljubica i Građa, a kako izgledaju rukotvorine naših najmlađih sugrađana, pogledajte na Adventu u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.