Sidebar Menu

Datum objave: 12. Prosinac 2015

FOTO Grad se preselio u Adventsko selo: Otvoren Adventski sajam u Đardinu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

I prije nego je gradonačelnik Željko Burić u 21 sat službeno otvorio adventski sajam u Đardinu Šibenčani su se nauživali fritula, kuhanog vina, kobasica, kupusa, svega.

"Lijepo je uređeno, baš da razbije zimsku monotoniju šibensku. Osladili smo se malo, dijete se poigralo i čekamo Beatlese", ispričao je Anton sa sinom Vitom na ramenima.

Bilo je i dobre rakije, svi su se zagrijali za nastup The Beatlesa. Šibenčane svih generacija pozdravio je gradonačelnik Željko Burić.

"Neću pričati puno jer sajam je otvoren prije nego što sam došao. I drago mi je što vidim puno svojih sugrađana ovdje. Neću vam ovog trenutka čestitati blagdane jer ćemo se do Božića i Nove godine vidjeti još puno puta", poručio je gradonačelnik.

Na kraju pohvala za učenike obrtničke škole čije su se drvene kućice kakve se nalaze u Đardinu već prepoznate od raznih naručitelja. I na pomolu su novi poslovi. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.