Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2015

Najbolji šibenski sportaši darivali korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac

Šibenik News
Šibenik News

 

Sport je najdraža zanimacija korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac. U promicanju sportskih aktivnosti kod djece iz Centra, uvijek je pri ruci županija Šibensko- kninska koja ih je obradovala organiziravši posjet članova najboljih šibenskih sportskih klubova, koji su im pak donijeli poklone.

Između ostalog djeci su najdraži bili sportski rekviziti, dvije košarkaške lopte, te po jedna vaterpolska i nogometna.

"Djeca su sportaši, vole, prate i gledaju sport te se sigurno raduju ovakvom posjetu. I sami na sportskim natjecanjima osvajaju nagrade", rekla je Branka Bego ravnateljica Centra Šubićevac.

Na školskom igralištu zaigrat će s dvije nove košarkaške lopte s potpisima svih igrača Jollya i GKK Šibenika.

"I sam sam prije imao svoj klub i rado smo se odazivali ovakvim akcijama. Znam što to djeci znači i ovo je sigurno jedna lijepa manifestacija. Želimo da dolaze na naše utakmice, a nadam se da ćemo zbog njih nekoga napokon pobijediti", optimističan je trener Jollya Damir Milačić.

"Znamo koliko djeci znači u bliskom kontaktu vidjeti igrače koje viđaju na televiziji ili na tribinama sportskih borilišta", rekao je župan Goran Pauk.

U blagdansko vrijeme sigurno najljepši poklon djeci koja vole sport i žive za sport.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam