Sidebar Menu

Datum objave: 09. Prosinac 2015

Barone otvara 29. siječnja, Burić najavio: Žičare će povezivati tvrđave ali i biti prijevoz građanima

Šibenik News
Šibenik News

 

Građevinski radovi će biti gotovi do kraja prosinca, a svečano otvaranje tvrđave Barone zakazano je za 29. siječnja. U obilasku je danas bio gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima. Najavio je i osnivanje javne ustanove koja će upravljati tvrđavama Barone, sv. Ivan i sv. Mihovil.

„- Njihovi članovi bit će zastupljeni u upravnom vijeću nove ustanove. Tako će moći i dalje savjetovati i pomagati u donošenju odluka, posebno na projektu uređenja tvrđave sv. Ivana i obnova koje tek predstoje – kazao je gradonačelnik Burić.

Kroz siječanj će se tvrđava ušminkavati, te će se postavljati digitalna oprema koja je već nabavljena te se nalazi u Splitu.

Gradonačelnik Burić potvrdio je da je i dalje živ projekt eskalatora prema tvrđavi, a da će Šibenik svakako dobiti i žičare koje će povezivati tvrđave, ali i služiti kao alternativni oblik prijevoza građanima.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam