Datum objave: 07. Prosinac 2015

Klizanje opet pravi hit: Besplatno za djecu s roditeljima radnim danom 10-14 sati

Šibenik News
Šibenik News

 

Pravi je hit i djeca su već rado na ledu, ali nije svoj školskoj djeci besplatno kako se moglo čuti ovih dana u gradu. Tvrtka Gradski parking sponzorira klizanje za djecu s roditeljima radnim danom od 10 do 14 sati. Ostalo se plaća, ali pogledom na cjenik uvidjeli smo da nije skupo i tko voli klizati ili želi naučiti sigurno će izdvojiti nešto novca.

"Otvorili smo jučer i već je bila navala. Sad kroz jutro djeca već dolaze. Prosječna cijena klizanja je 30 kuna za što se dobiju naravno i klizaljke", rekao je voditelj klizališta Mario Rupić.

Veliki odmor u OŠ Fausta Vrančića sigurno je jedan od idealnih termina da se napuni led klizačima i klizačicama.

"Ima klizača i radnim danom ujutro, ponavljam besplatno je do 14 sati za djecu u pratnji roditelja. Ostali termini uključujući vikend su komercijalni, a za vikend naravno očekujemo pravu špicu", kaže voditelj.

Kako se u Šibeniku uvijek nađe netko uspješan u sportovima koji nisu karakteristični za ovaj grad, možda u budućnosti dobijemo ponekog uspješnog klizača ili klizačicu. Ipak blagdansko vrijeme na ledu ispred škole služi ponajviše za dobru zabavu djeci i odraslima.

Iz kategorije: Vijesti