Datum objave: 16. Listopad 2015

Šibenčani voze kao divljaci - u jednom danu Policija zabilježila čak 34 prekršaja u prometu

Šibenik News
Šibenik News

 

Jučerašnjom policijskom akcijom u prometu radi smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća čiji uzrok je nepropisna brzina, na našem području je kontrolirano ukupno 70 vozila, od kojih 69 osobnih automobila i jedno teretno vozilo.

Tom prilikom su utvrđena ukupno 34 prekršaja, od kojih 25 prekršaja zbog kretanja brzinom većom od dopuštene postavljenim prometnim znakom, od koji 19 prekršaja u naselju, a 6 takvih prekršaja izvan naselja. Osim toga utvrđen je po jedan prekršaj za nekorištenje sigurnosnog pojasa odrasle osobe i korištenje mobitela u vrijeme vožnje, a ovom prilikom je utvrđeno i sedam ostalih prekršaja.

"S obzirom na negativan trend stanja sigurnosti cestovnog prometa i ovom prilikom upozoravamo sve, a posebno mlade vozače, da poštuju prometne propise i ograničenja brzine, ne upravljaju vozilom ako su pod utjecajem alkohola ili droga, da koriste sigurnosne pojaseve i zaštitne kacige i tako znatno smanje vjerojatnost nastanka prometnih nesreća koje za posljedicu imaju tragična stradavanja" poručuju iz PU Šibensko-kninske. 

 

Iz kategorije: Vijesti