Sidebar Menu

Datum objave: 24. Rujan 2015

Od noćas ne prestaju oborine na Šibenskom području, temperatura ne prelazi 19 °C

Šibenik News
Šibenik News

 

Hladna fronta tijekom noći zahvatila je i naše krajeve i uz neverine i osvježenje lokalno donijela obilnije oborine. Prema mjerenjima AMP vidljivo je da su oborine najobilnije na moru i uz obalu, dok su u unutrašnjosti znatno slabije.

Do ovih trenutaka najviše kiše izmjereno je na zapadu županije i to na AMP Pirovac 37 litara po metru četvornome, dok je malo sjevernije na AMP Putičanje palo 34 litre. I na jugu županije kiša je uz neverine bila lokalno obilnija pa je u Rogoznici do ovih trenutaka izmjereno 36 litara po metru četvornome. Na širem području Šibenika i Vodica palo je u prosjeku oko 30 litara, dok je na sjeveru županije oko 8 litara kiše po metru četvornome.

Zapuhala je slaba bura koja je uz kišu donijela osvježenje i temperature zraka koje se kreću od 14 do 19°C.

I u nastavku dana očekuje se nestabilno vrijeme uz povremenu kišu i lokalne neverine. Puhat će slaba do umjerena bura i levanat a temperature zraka kretat će se od 16 do 19°C.

Izvor: Šibenik Meteo

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam