Datum objave: 15. Kolovoz 2015

AKCIJA Super jahta „Lady Petra“,vezana za šibensku rivu,pojeftinila za 5 000 000 eura

Diana Ferić
Diana Ferić

Ne propustite odličnu priliku! Obiteljska super luksuzna jahta, jedna od rijetkih na svijetu koja jepotpuno prilagođenih maksimalno ugodnom odmoru obitelji s djecom, a koja je upravo vezana uz šibensku rivu, prodaje se po znatno nižoj cijeni od početne. Prodavač za ovu tri godine staru, 47 metara dugu jahtu sa šest obiteljskih apartmana, dizajnerski oblikovanim interijerom i maksimalnim komforom traži čak 5 000 000 eura manje nego prošle godine. Početna cijena bila je 27 500 000 eura, a sada je snižena na 22 500 000 eura.

Nizozemski brodograditelj Frans Hessen i njegova supruga Petra, po kojoj je jahta dobila ime, zamislili su je kao udobni ploveći dom, kao toplo i ugodno obiteljsko gnijezdo svakim detaljem prilagođeno roditeljima i njihovoj djeci. Motora jahta „Lady Petra“ osim svekolikog komfora koji se može zamisliti opremljena je i posebnim stabilizatorima tako de se valja ni po velikim valovima, a na vezu ili sidru je potpuno nepomična kao kuća na kopnu.

Trup jahte je od čelika, nadgrađe od aluminija, a prostrana paluba od 240 četvornih metara obložena je tikovinom.
Dakle, ako je tko od Šibenčana zainteresiran neka prošeta do rive gdje može razgledati „Lady Petru“ s kopna, a ako se prijavi kao kupac na web stranici kompanije koja ovaj brod nudi na prodaju možda bi je mogao razgledati i iznutra.

„Lady Petra“ spada u kategoriju super jahti, a izdvaja se upravo po svom jedinstvenom obiteljskom konceptu. Prodavač jamči da je u besprijekornom stanju. Zašto obitelj Hessen prodaje ovaj prekrasni brod koji je izgradila za sebe i svoje gušte, nije nam poznato kao što nismo uspjeli saznati zašto joj je cijena snižena za gotovo 40 000 000 kuna.
 

Iz kategorije: Vijesti