Datum objave: 11. Kolovoz 2015

FOTO Zbog D - Resorta ugledni britanski časopis snima modne editorijale na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Ekipa britanskog modnog magazina You odabrala je šibensko područje za snimanje luksuznih modnih editorijala na atraktivnim lokacijama. Taj je magazin dio jedne od najvećih novina u Ujedinjenom Kraljevstvu Daily Mail i u prijašnjim izdanjima surađivao je s poznatim zvijezdama poput Angeline Jolie, Shakire, Rihanne, Mirande Kerr i Kim Kardashian.

Jutros je ispred šibenske katedrale, među gomilom znatiželjnih turista, pozirala jedna od mnogih modela You časopisa čija je ljepota došla još više do izražaja ispred predivne katedrale sv. Jakova. Modne editorijale snimat će i u kanalu sv. Ante, u Dubravi ispod vjetrenjača i u novootvorenom luksuznom hotelu D-Resort. Urednica časopisa Lucy Coghlan izrazila je zadovoljstvo i oduševljenje ljepotom grada i lokacija snimanja, ali i zanimanje za povijest Šibenika i Hrvatske. No najviše im se sviđa dalmatinska lagana hrana.

„Mi, inače, stalno putujemo u potrazi za zanimljivim lokacijama. Prvi put smo u Hrvatskoj, ali sigurno ne i posljednji jer smo svi iznimno oduševljeni. Saznali smo za Šibenik preko D-Resort hotela s kojim smo već prije surađivali u drugim zemljama, ali čuli smo za njega i zbog serije Game of Thrones. Grad je savršen, ima toliko različitih lokacija – obala, stara jezgra, ruralna mjesta s lijepom prirodom… svako mjesto širi svoju posebnu atmosferu“, oduševljeno nam je rekla Lucy. 

Tekst i slike: Sara Pauk i Danijel Ferić

Iz kategorije: Vijesti