Datum objave: 30. Lipanj 2015

Plesni ansambl Sjene oduševio Francuze u Voironu, danas ih primio gradonačelnik Burić

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas voditeljicu plesnog ansambla Sjene Zoranu Mihelčić te članice ansambla Sjene koje su u okviru festivala plesa predstavljale Grad Šibenik u prijateljskom Voironu.
'Uvjeren sam da ste kvalitetno predstavili naš grad i pokazali bogatstvo šibenske kulturne ponude. Posebno nas veseli i da se ovakvom kulturnom razmjenom nastavlja dugogodišnja veza prijateljskih gradova Šibenika i Voirona.', rekao je gradonačelnik Željko Burić, dodavši i da su mladim ljudima ovakva iskustva vrlo značajna te im pomažu plasirati svoje znanje, ali i upoznavati različitosti i kulture drugih naroda i zemalja.

' Putovanje i nastup u Voironu bili su ugodno i korisno iskustvo našim plesačicama. Izvrsno smo primljeni kod domaćina, vrijeme smo iskoristili za druženje i upoznavanje francuskih običaja, a sam nastup je bio jako dobro posjećen i ostvario je izvrsne kritike domaćina.', rekla je na današnjem primanju kod gradonačelnika Zorana Mihelčić, dodajući da su Sjene u dvorani Grand Angle pred oko 1500 posjetitelja izvele plesnu predstavu Četiri godišnja doba.

Današnjem primanju kod gradonačelnika Burića nazočio je i direktor TZ Grada Šibenika Dino Karađole, koja je uz Grad Šibenik sufinancirala troškova putovanja ansambla Sjene u Voiron, Mirjana Žurić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika te umjetnica Sanja Vrančić i Josip Bakula, suradnici na projektu.

 

Iz kategorije: Vijesti