Datum objave: 18. Lipanj 2015

Novoizabranu Miss Hrvatske Šibenčanku Maju Spahiju danas je primio gradonačelnik Burić

Šibenik News
Šibenik News

 

Novoizabranu Miss Hrvatske, Šibenčanku Maju Spahiju, primio je danas gradonačelnik Željko Burić te joj čestitao na tituli najljepše Hrvatice i zaželio joj uspjeha na svjetskom izboru što se krajem godine održava u Kini.

„Iskrene čestitke Maji; naravno da mi je posebno drago što je upravo dijete Šibenika najljepša Hrvatica i što na će na najbolji mogući način promovirati svoj grad i svoju zemlju. U zadnje vrijeme iz Šibenika se mogu čuti dobre vijesti i to iz raznih područja, a ovo je još jedna pozitivna priča. Naravno da ljepota mlade, pametne žene svemu tome daje poseban pečat.“, kazao je gradonačelnik Burić te napomenuo kako Majinu obitelj poznaje i privatno, tako da mu je njezina pobjeda i s te strane posebice draga.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu i čestitkama, Maja se osvrnula i na sve drage ljude koji su joj ovih dana čestitali i dali podršku a posebno svojim Šibenčanima: „Uistinu sam presretna s podrškom koju imam i od prijatelja, i od poznanika, a posebice moje obitelji. Zahvalila bih i predstavnicima medija koji su me pratili na putu do titule Miss Hrvatske te se nadam dobroj suradnji i ubuduće.“ Lijepa Maja je zaposlenica tvrtke A.B. Inženjering i naglasila je kako ima iznimno razumijevanje svog poslodavca za brojne obveze koje već sada ima, a posebno one koje joj predstoje.

Poznata šibenska modna agentica Ljiljana Stamenković davno je prepoznala Majinu ljepotu i pozivala da se uključi u izbor, a ove godine ju je, na sreću, uspjela nagovoriti. Maja je tijekom prijema posebno napomenula Ljiljaninu podršku kao i iznimnu podršku organizacijskog tima izbora za Miss Hrvatske, posebice u nadolazećim u pripremama za svjetski izbor u Kini.
 

Iz kategorije: Vijesti