Datum objave: 16. Lipanj 2015

Zanimljivo predavanje o digitalnom marketingu jučer u Urbanom centru Šibenik

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sinoć je u sklopu motivacijskih radionica Urbanog inkubatora održano predavanje „Digitalni marketing u poslovanju“ kojeg je vodio Ilija Brajković, ekspert za digitalni marketing iz agencije Akcija. Predavanje je ovog puta održano u Urbanom centru na Starom pazaru a privuklo je dosta šibenskih mladih poduzetnika i ljudi koje zanima oglašavanje putem društvenih mreža i online servisa.

Ilija Brajković je dugo aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih šest godina posvetio se tehnologijama i alatima za razvoj poslovanja preko društvenih mreža te edukacijama u tom specifičnom segmentu. U agenciji Akcija brine se za razvoj poslovanja, vodi odnose s klijentima i fanovima te kreira marketinške sadržaje. Vodio je projekte za velike klijente, kao što su Microsoft Hrvatska, Renault i Suzuki, kao i za veliki broj manjih i srednjih poduzeća u različitim industrijama. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, gdje redovno ulazi u TOP 5 predavača prema ocjenama publike.

Iako je trajalo više od dva i pol sata, predavanje nije bilo dosadno, Ilija je svojim opuštenim pristupom i zanimljivim načinom komuniciranja s publikom zadržao pažnju posjetitelja do samog kraja. Upoznali smo se tako s ciljanim marketingom putem najveće društvene mreže Facebook, ali i s drugim načinima oglašavanja na Twitteru, Youtube-u i Google-u. Ilija je svoju prezentaciju upotpunio zanimljivim popratnim video sadržajima i grafičkim segmentima kroz koje su se posjetitelji informirali i zanimljivim i korisnim stvarima vezanim za digitalno oglašavanje u poslovanju. Tijekom predavanja publika se i aktivnu uključila u diskusiju i postavila dosta pitanja koja su ih zanimala vezano na temu.

Kroz projekt Urbani inkubator planira se pružiti društvena i fizička infrastruktura mladim ljudima koji žele realizirati svoje ideje. Cilj projekta Urbani inkubator 2.0 jest okupiti što veći broj mladih inovativnih pojedinaca koji bi u prostoru nekadašnjeg „Škarta“ funkcionirali ili kao Stanari (stalni korisnici prostora), ili kao Prijatelji (korištenje prostora prema potrebi). Svi budući korisnici Urbanog inkubatora 2.0 moći će koristiti i prostorije na Starom pazaru; za sastanke, prezentacije i općenito za rad, a na raspolaganju će im biti najsuvremenija oprema- 3D printer, veliki ploter i skener, fotokopirni aparat i dr. 

Iz kategorije: Vijesti