Sidebar Menu

Datum objave: 10. Lipanj 2015

Šibenski D-Resort uvršten među top 25 najatraktivnijih novih hotela na Jadranu

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenski hotel D-Resport koji otvara za mjesec dana našao se na 10. mjestu luksuzne top liste najatraktivnijih novih hotela na Jadranu koju je danas objavio Telegram. 

Broj investicija na obali najviši je u posljednjih 10 godina. Otvaraju se renovirani Park u Splitu i Adriatic u Rovinju, završava se mega resort u Šibeniku, Sheraton kod Dubrovnika i još hrpa milijunskih hotela navodi se u članku. O šibenskom novom turističkom dragulju čitamo samo riječi hvale.

Turska mega kompanija Dogus grupa sljedeći mjesec otvara ogroman D-Resort u Šibeniku. Hotel s pet zvjezdica izgrađen je na poluotoku Mandalina i nagnut na jednu stranu, tako da izgleda kao brod pod udarom valova. U hotel koji je projektirao Nikola Bašić, jedan od najcijenjenih hrvatskih arhitekata uloženo je oko 25 milijuna eura, što je tek sitni dio investicija najavljenih za ljeto 2015.

Kompletan Telegrafov uzbudljivi pregled mega hotela pogledajte na ČLANKU 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam