Datum objave: 21. Svibanj 2015

Sinoć se na Brodarici još jednom sviralo za Rebeku, prikupljeno preko 50 000 kuna!

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Još jedan humanitarni koncert za pomoć maloj Rebeki koja putuje na tešku operaciju tumora u SAD održao se sinoć na Brodarici u kafićima Fjaka i No Stress. Nastupali Show legende, Amigosi, Dišpet, Klapa sv. Florijan, Babalubam, KUD Primošten i 022 koji su svirali ispred više od tisuću posjetitelja koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji. Preko 50 000 kuna skupljeno je od lutrija i pića, a cijeli iznos ide za pomoć 16-godišnjoj primoštenki. Humanitarnu akciju pod nazivom ‘See, feel act!’ organizirale su Meri Kardum, Nina Slamić, Matea Erceg, Marcela Rak i Petra Žižić.

"Prodale smo 600 lutrija s vrijednim nagradama naših sponzora u samo sat vremena. Prodavale smo piće na ulazu, a i vlasnik je obećao kako će uplatiti dio zarade od pića na račun za pomoć Rebeki. Jako smo zadovoljne akcijom i zahvaljujemo svima koji su pomogli da se skupi ovoliki iznos novca" zadovoljno nam priča Matea Erceg, jedna od organizatorica.

Koncertu su nazočili i rebekin otac Denis Radić kao i dogradonačelnik Danijel Mileta. Veliko bravo za vrijedne cure iz organizacije.

 

Iz kategorije: Vijesti