Sidebar Menu

Datum objave: 19. Svi 2015

U tijeku su dani otvorenih vrata JVP grada Šibenika - pogledajte što vas čeka na Poljani

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Jutros od 9 sati Javna vatrogasna postrojba grada Šibenika na Poljani održava prezentaciju dijela vatrogasnih vozila i opreme. Šibenski vatrogasci su privukli veliki broj zainteresiranih građana a prezentacija traje do 13 sati. 

"Sutra u vremenu od 09 do 15 sati pozivamo sve zainteresirane da nas posjete u prostorijama vatrogasnog doma u Šibeniku gdje će moći vidjeti kako izgleda prosječan dan profesionalnog vatrogasca i pobliže se upoznati sa specifičnostima vatrogasne struke." kaže nam Volimir Milošević, zapovjednik JVP gtrada Šibenika.

Dani otvorenih vrata održavaju se po prvi puta ove godine u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Šibenika u namjeri da postanu tradicionalan način obilježavanja svibnja – mjeseca zaštite od požara, a za cilj imaju razvijanje protupožarne kulture stanovništva i podizanje razine svijesti o važnosti preventivnih mjera u zaštiti od požara.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam