Datum objave: 14. Svibanj 2015

Pobjednike kviza o Europi na lokalnim portalima Županija nagradila vrijednom nagradom

Diana Ferić
Diana Ferić

Pobjednicima kviza koji je u povodu Dana Europe Šibensko - kninska županija organizirala na sva četiri lokalna portala 8. i 9. svibnja nagrade, vrijedne tablete uručio je danas Goran Pauk, šibensko - kninski župana izražavajući zadovoljstvo što su čitatelji portala pokazali zanimanje za tu temu.

 

Osim točnih odgovora na sva postavljena pitanja ocjenjivala se i brzina odgovora tako da je na našem portalu nagrađeno Udruženje obrtnika Šibenik s čije se e mail adrese riješio kviz. Na portalu Šibenik In najuspješnija je bila Anita Lugović, na Šibenskom portalu Nikica Skroza, a na TRIS -u Petra Španja.

 

Župan Pauk je podsjetio kako Šibensko - kninska županija od 2 006. godine obilježava Dan Europe i nastoji stanovnicima Županije približiti sve teme vezane za Europsku uniju kao i na koji način Županija koristi mogućnosti koje su se otvorile ulaskom Hrvatske u tu zajednicu europskih naroda.
Posebno je pohvalio zainteresiranost i znanje koju je stručna služba Udruženja obrtnika Šibenik pokazala sudjelovanjem na kvizu čime su potvrdili da prate te teme i da vladaju potrebnih informacijama. zahvaljujući Županiji što je pružila građanima mogućnost da na taj način pokažu svoje znanje, ali i uče o Europi. Župan je zahvalio na suradnji lokalnim portalima istaknuvši kako je organiziranje tog kviza svima donijelo neku korist  i kako su takve situacije uvijek najbolje.

 

Ante Radić, nedavno izabrani predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik je kazao:"Ponosan sam na našu stručnu službu u Udruženju koja je i ovim potvrdila da predamo radi i da prati sve teme vezane za obrtnike, a takva je i ova o Europskoj uniji i mogućnostima koje nam se pružaju. Ovo će biti i dodatni poticaj da se oboružamo informacijama koje će našim obrtnicima pomoći da se natječi i da dobiju novac iz europskih fondova namijenjen poduzetništvu", kazao je Radić  

Iz kategorije: Vijesti