Sidebar Menu

Datum objave: 13. Svi 2015

92 - godišnjak izazvao prometnu nesreću,ali ima i starijih vozača od njega

Diana Ferić
Diana Ferić

Najstariji vozač u Šibeniku ima 94 godine i važeću vozačku dozvolu koja mu istječe u kolovozu ove godine. Taj smo podatak doznali u Policijskoj upravi šibensko - kninskoj u povodu vijesti da je 92 - godišnjak jučer izazvao tešku prometnu nesreću vozeći bez dozvole Renault 4. Na pješačkom prijelazu oborio je 80 - godišnjakinju i teško ju ozlijedio. Pokušao ju je zaobići, ali nije to uspio napraviti bez da ugrozi druge sudionike u prometu pa je udari automobilom nesretnu ženu. Zvuči nevjerojatno da netko s 92 godine uopće ima hrabrosti sjesti za volan automobila, pa k tomu bez važeće vozačke dozvole. No očito da ima i starijih od njega koji se unatoč dubokoj starosti usude voziti auto, istina s vozačkom dozvolom.

To je unazad godinu dana drugi slučaj da su vozači u poznim godinama skrivili tešku prometnu nesreću. U kolovozu prošle godine je na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Jadriju poginuo motorist u prometnoj nesreći koju je izazva 89 - godišnji vozač škode.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.