Datum objave: 13. Svibanj 2015

Zvone Boban gradi čudnu konstrukciju na šibenskoj rivi bez dozvole, radovi zabranjeni!

Diana Ferić
Diana Ferić

Konzervatorski odjel u Šibeniku obustavio je danas radove na izgradnju štekata koji na gradskoj površini, na šibenskoj rivi podiže Zvone Boban ispred prostora u kojem će otvoriti slastičarnicu s posebnom vrstom sladoleda jer radio bez ikakve dozvole, kako doznajemo od Živane Stošić, pročelnice tog odjela. Bez da su to znali reagirali su i neki šibenski ugostitelji misleći da je Boban za to što radi dobio dozvole. "Zar je moguće da se nama gleda svaki detalj pa i pitari za cviće, a da netko može raditi što ga je volja samo zato što je slavno ime i što vjerojatno ima poznanstva u gradskoj vlasti" komentirala je skupina poznatih šibenskih ugostitelja koji imaju kafiće i restorane više od 20 godina.

 

"Potpuno razumijem takve reakcije jer to što se napravilo zaista nije u redu. Investitor je treba tražiti posebne uvjete od nas i ispoštovati ih, a trebao je i raditi u skladu s Pravilnikom koji točno određuje kako se podižu štekati i kakva ta oprema mora biti. Oni ništa od toga nemaju. Mi smo o tomu izvijestili i inspekciju Ministarstva kulture i komunalni inspekciju", kazala nam je Živana Stošić.
Investitor je odmah danas uložio žabu zbog obustave radova, ali bez ikakve dokumentacije.

 

Već se nekoliko mjeseci najavljuje da će jedna od slastičarnica u vlasništvu poznatog hrvatskog bivšeg nogometaša Zvone Bobama biti otvorena u prostoru bivšeg kafića Speen koji je unutra vrlo skučen pa je najveći dio slastičarnice vjerojatno bio na gradskoj površini. Kao to izgleda možete pogledati na našim fotografijama koje govore više od tsiuću riječi
 

Iz kategorije: Vijesti