Datum objave: 11. Svibanj 2015

Maja Spahija nova je Miss Šibensko - kninske županije, pratilje Marta Malenica i Antonija Barišić

Diana Ferić
Diana Ferić

Maja Spahija, 22 – godišnjakinja iz Šibenika, koja radi kao arhitektonska tehničarka i istodobno studira pravo u Splitu, ovogodišnja je Miss Šibensko – kninske županije izabrana večeras na natjecanju koje je održanu u Makari klubu na Banju, uz brojne promatrače, a najvećim dijelom i navijače pojedinih kandidatkinja. Prva pratilja je Marta Malenica, a druga pratilja je Antonija Barišić. "Nisam ovo očekivala ni u snu, uzbuđena sam i sretna", kazala je nakon izbora  nova misica.

Na natjecanju je sudjelovalo devet djevojaka: Marta Malenica, Željka Paić, Nika Čatlak, Branka Baljkas, Anđela Perkov, Antonija Barišić, Nikolina Miličević i Gabrijela Troskot i Maja Spahija. Nakon što su djevojke nekoliko puta prošetale po pisti i to u trapericama, večernjim haljinama i kupaćim kostimima žiri je izabrao pet finalistkinja, a otpale su Željka Paić, Branka Baljkas, Anđela Perkov i Nikolina Miličević. Finalistkinjama su članovi žirija postavili po jedno pitanje, u duhu pitanja koja su se već bezbroj puta čula na takvim natjecanjima od uloge žene u društvu do toga što je humanost ili što je tolerancija odnosno smatraju li da će im natjecanje za Miss pomoći u karijeri. U žiriju su bili šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, organizator natjecanja i vlasnik Makari kluba Anton Dobra, direktorica Turističke zajednice Šibensko – kninske županije Željana Šikić i direktor TZ Grada Šibenika Dino Karađole, direktor Gradskog parkinga Goran Bulat , 2. Pratilja Miss Hrvatske 200. Kristina Brkić, novinar portala Šibenik In Goran Pauk, urednik na Novoj V Davor Garić i organizatorica izbora Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek.
Natjecanju je nedostajalo glamura koji takva događanja obično prati, ali ne i iskrene reakcije publike koja je od početka najviše šanse davala upravo Maji Spahiji. Najdojmljiviji je bio temperamentni i strastveni nastup trbušne plesačice iz Rusije Poline Mytko, a publici su, kao i uvijek, zanimljivi bili trikovi šibenskog iluzioniste Caspera koji je i ovaj put briljirao trikom „žena kroz koju se gleda“.

Program su vodili novinar Mario Krnić i polufinalistica The Voicea Ana Opačak koja je sudjelovala i u glazbenom programu. Novoizabrana Miss Šibensko – kninske županije sudjelovat će na izboru za Miss Hrvatske koji će biti održan u lipnju u Crikvenici.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti