Sidebar Menu

Datum objave: 27. Travanj 2015

Dogradonačelnik Mileta "uhvatio selfie" povodom uređenje dječjeg igrališta na Vidicima

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Jutros su počeli radovi na obnovi dječjeg igrališta na Biocima, na području Gradske četvrti Vidici, za što je Proračunu Grada Šibenika u 2015.g. osigurano 150.000,00 kuna.

'Za početak ćemo promijeniti dotrajale drvene dijelove ograde i rukohvata na malonogometnom terenu te ulazna vrata, izradit ćemo i montirati drvene dijelove koji nedostaju na dječjim spravama, izbrusiti i prebojati svu drvenu konstrukciju, sanirati oštećenja na toboganu i demontirati oštećeni vrtuljak. U sljedećem koraku ćemo postaviti nove klupe i kante za smeće, zemljanu površinu nadohraniti tucanikom te cijeli prostor ograditi plastificiranom zelenom ogradom te označiti tablom zabrane za pse. Postavit ćemo i antivandalska rasvjetna tijela na postojećim električnim stupovima. U suradnji s udrugom Ardura bit će postavljeno i nekoliko novih dječjih sprava poput klackalice i sl.', kazao nam je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta prilikom obilaska početka radova na obnovi dječjeg igrališta na Biocima. 

Nije izostao i neizbježni "selfie" dogradonačelnika na lokaciji radova.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.