Datum objave: 24. Travanj 2015

FOTO Nezavisna lista Stipe Petrine očekuje pobjedu na mjesnim izborima na Šubićevcu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Klub Kuglana na Šubićevcu večeras je bio domaćin opuštenog druženja u organizaciji Nezavisne liste Stipe Petrine. Povod su bili nedjeljni mjesni izbori na kojima Nezavisna lista ima svoje predstavnike u dva mjesna odbora - Šubićevac i Žirje. U ugodnoj atmosferi tako su se družili nositelji lista, simpatizeri stranke ali i drugi posjetitelji koji su neobavezno navratili do kluba na Šubićevcu. Nositelj liste za ovaj kvart je Tomislav Travčić koji je naglasio kako se uključio u politički život prvenstveno da pokrene letargično stanovništvo Šibenika i da pokušaju skupa donijeti neke promjene u kvartu.

"Mislim da Šubićevac trebaju biti pluća Šibenika, te da u kvartu treba raditi na poboljšanju sportske infrastrukture i uređenju zelenih površina." kaže nam Tomislav koji se nada da će većina od 3500 građana koji žive na Šubićevcu povjerenje pokloniti baš njemu i njegovoj listi.

Stipe Petrina također se obratio nazočnima s par prigodnih riječi. Rekao je kako je na prošlim lokalnim izborima za Nezavisnu listu u Šibeniku glasalo 25% birača i da je to glavni razlog zašto se aktivirao i na mjesnoj razini.

"Siguran sam da će Tomislav u nedjelju pobijediti na izborima. Naša lista ne djeluje po hijerarhijskoj osnovi i svi imaju potpunu slobodu bez pritisaka da nešto moraju. To je jedan od razloga zašto smo prisutni samo u dva mjesna odbora." kaže Petrina s malim žaljenjem zbog toga što nemaju kandidate na Baldekinu i Meterizama gdje su ostvarili dobre rezultate na lokalnim izborima.

Doznali smo kako se planira kandidirati i za parlamentarne izbore a na pitanja o očekivanjima i mandatima kaže da se mrtvi broje poslije bitke.

Kako je izgledalo druženje i tko je sve prisustvovao, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Iz kategorije: Vijesti