Datum objave: 23. Travanj 2015

Sudionici biciklističke utrke Tour of Croatia uživaju danas u vožnji šibenskim krajem

Diana Ferić
Diana Ferić

Druga etapa utrke utrke po Hrvatskoj Tour of Croatia startala je jutros na šibenskoj rivi, a početak je označio šibensko - kninski župan Goran Pauk. Vozi se u dva pravca prema Primoštenu i kroz primoštensko zaleđe te prema Skradinu i proći će kroz skradinsko zaleđe, a cilj današnje etape je Zadar.


Pobjednik jučerašnje prve etape koja se vozila na splitskom području je Grega Bole, slovenski biciklist poljske profesionalne momčadi CCC Sprandi Polkowice.

„Bila je ovo vrlo lijepa etapa za voziti. Ne mogu biti nezadovoljan jer postigli smo sve što smo uoči utrke planirali. Moja je pobjeda plod mukotrpnog rada cijele momčadi. CCC Sprandi odlična je momčad puna dobrih biciklista. Dobro smo uigran tim i stoga smo potvrdili očekivanja. Shvatili smo ovu utrku kao generalnu probu za nastup na Giro d'Italiji i zasad sve ide po planu“, rekao je 29-godišnji pobjednik.

 

Tour of Croatia održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske uz sponzorstvo Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te uz podršku sponzora kao što su HEP, Porsche Inter Auto, Fleet Rent a Car, GaGa Milano, Uniline – službena turistička agencija i partner smještaja, Jana voda s porukom, Jamnica pro sport, Vipnet te gradovi, općine i županije s pripadajućim TZ-ima na području kojih će se održavati utrka.  

Iz kategorije: Vijesti