Datum objave: 27. Veljača 2015

FOTO Završili radovi na Baldekinu, križanjem se pohvalili Burić i Mileta

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Gradonačelnik dr. Željko Burić i zamjenik gradonačelnika  Danijel Mileta, obišli su danas završetak radova na raskrižju Bosanske i Ulice Stjepana Radića. 

„Ovo je još samo jedno u nizu naših predizbornih obećanja koje smo ispunili –o ovom problemu se govori preko 10 godina, a naša gradska uprava ga je i riješila. Pored ulaganja u infrastrukturu i rješavanja komunalnih i prometnih problema, za mene je posebno značajno da smo osigurali siguran prijelaz djece jer su u blizini dvije škole, vrtić i jaslice, kao i što smo riješili problem parkiranja okolnih stanara i urbanizirali cijelo područje “, poručio je gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta poručio je kako je projekt gotov, no još je preostalo postaviti putokaze i prometne znakove. „Posebno treba naglasiti kako smo projekt dovršili u ugovorenom roku i u okviru ugovorenog iznosa, te želim zahvaliti i izvođaču radova, tvrtki Sarađen d.o.o., koja je pokazala iznimnu profesionalnost u vođenju gradilišta i posao odradila bez zastoja.“

Za križanje vrijedno 3,2 milijuna kuna bilo je potrebno riješiti prostorno-plansku dokumentaciju, imovinsko-pravne odnose, tehničke detalje s “Vodovodom”, HEP-om i T-comom. Izvedbu radova, koji su završeni u previđenom roku, radila je tvrtka Sarađen.  

Iz kategorije: Vijesti